Wie ben ik?

Wil jij mij beter leren kennen? Lees mijn verhaal…

Toen ik in 1980 werd geboren had ik uiteraard nog geen idee wat mij allemaal te wachten stond in dit leven. Mijn ouders gingen al snel uit elkaar. Helaas was mijn moeder niet in staat voor mij te zorgen door haar verslaving. Dit heeft een enorme impact op mijn leven gehad.

Ik worstelde enorm met mijn emoties. Niemand begreep mij en ik voelde mij emotioneel gezien nergens thuis. Ik trok uiteraard de verkeerde mensen aan als vrienden maar ook in de liefde. Veel draaide om verslaving en mishandeling.

Ik pakte mijn leven toch goed op, zo dacht iedereen, ik werkte hard, ik ging naast mijn werk studies doen. Ik kocht al op jonge leeftijd mijn eerste woning. Wat had ik het toch allemaal goed voor elkaar!

In 2006 overleed mijn biologische moeder aan de gevolgen van haar verslaving.

Ik kreeg vlak daarna een burn-out in mijn spieren. Na veel medische onderzoeken in verschillende ziekenhuizen kwamen de artsen daar pas na 1,5 jaar achter. Mijn overlevingsmechanisme was ijzersterk zodat niemand, en ook ik niet zag wat er echt achter dat masker schuilde. Ik ging door met  hard werken en leven.

In 2019 werd ik op een dag wakker en kon alleen maar huilen. Uiteraard stond ik op en ging ik naar mijn werk. Maar ik wilde wel even met mijn manager een gesprekje want ik zat niet zo lekker in mijn vel…of ik voorlopig niet 3 dagen mocht werken in plaats van full time.

Hij keek mij aan en zag wat er aan de hand was en stuurde mij direct naar huis. Ik zat in een burn-out, niet alleen fysiek, maar ook mentaal dit keer.  Dit was de dag waar alles begon, het begin van een nieuw leven…

Ik liep toen net bij een psycholoog. Zij was tevens mindfulness trainer. Het was een duidelijk onderdeel van mijn therapie naast mijn intensieve EMDR therapie die ik heb mogen volgen.

Het was een heel zwaar traject, maar dankbaar dat ik dit heb mogen doen. Vanuit dit traject ging ik o.a. de opleiding Holistisch gezins therapeut bij Dreamchild volgen.

Daar ging ik naar het onderbewuste van mijn zijn, mijn werkelijke trauma’s en dat kleine meisje dat zo hard heeft gevochten om in dit leven te overwinnen. Hier begon ik pas echt te begrijpen waarom ik ben zoals ik ben, waarom ik de relaties heb gehad zoals ik deze heb gehad, waarom ik bepaalde dingen heb gedaan of juist niet heb gedaan in het leven. Hoe de werking van een overlevings mechanisme in elkaar zit, zowel fysiek als mentaal.

De puzzel van wie ik ben en waarom ik leef zoals ik leef viel hier op zijn plek.

Hier werden mijn diepgewortelde trauma’s echt aangepakt, hier ontstond de daadwerkelijke heling.

Tijdens deze opleiding ben ik mijn praktijk Full Joy Coaching gestart.

Ik ben dankbaar dat ik zoveel mensen mag helpen. Door mijn levenservaring, en mede door deze opleiding kan ik je helpen op jouw levenspad. Jouw blokkades op te lossen en patronen te doorbreken waardoor jij meer innerlijke rust mag ervaren en te werken aan de relatie met jezelf en de mensen om jou heen.

Ik werk ook graag met kinderen. Dit doe ik door kinderen te coachen en met hen te mediteren.

Naast de opleiding Holistisch gezins therapeut heb ik ook een diploma Kindercoach behaald. Ik heb mij verdiept in Meditatie & Mindfulness en verschillende opleidingen hiervoor gedaan.

In 2022 heb ik een boek uitgebracht “ Marley en de magische levensboom”, het Full Joy meditatieboek voor kinderen. Het boek wordt ook veel door volwassenen gelezen. Ik merk dat mede door dit boek het innerlijk kind bij volwassenen gaat stralen.

Marley is mijn lieve zwarte kat die tijdens mijn Burn-out periode in mijn leven is gekomen. We wonen nog steeds samen en zij is een inspiratiebron voor mij.

Full Joy! Oftewel, geniet intens.

Geniet van het leven en alle mooie dingen die er zijn. Maar vooral, geniet van jezelf met eigenwaarde en zelfliefde.

Als Holistisch Coach:

Wil ik het beste uit jou halen. Ik hou je een spiegel voor zodat we samen meer naar jouw bewustwording gaan. Ik pel je als het ware af. Soms kan het confronterend zijn, maar dit is belangrijk om tot jouw kern te komen. Zo kunnen we bouwen aan meer zelfliefde en grip op verschillende situaties in jouw leven. Ik breek patronen door die je kunnen helpen om meer in jouw kracht te staan.

Ik pas veel innerlijk kind werk toe tijdens mijn sessies. Je overlevingsmechanisme waar jij mee bent begonnen in jouw kinderjaren zorgt ervoor dat jij in het hier en nu op een bepaalde manier in het leven staat. Hierdoor zijn er blokkades/trauma’s ontwikkeld die je nu in de weg kunnen zitten. Vaak is men niet bewust dat het daar mee te maken kan hebben.

Door mijn manier van coachen krijg je meer inzichten waardoor jij een vrijer leven gaat leven.

Tijdens mijn sessies gebruik ik ook verschillende inzicht kaarten waardoor mijn intuïtie wordt versterkt. Zo kan ik duidelijk blokkades aanvoelen, denk onder andere aan blokkades op de chakra’s.

Ik zal dan invoelen waarom hier een blokkade zit bij jou en hier mee aan de slag gaan om de blokkade op te lossen.

Tijdens mijn coach sessies is er ook mogelijkheid om samen te mediteren. Meer innerlijke rust geeft ook inzichten.

Het in balans brengen van lichaam en geest is belangrijk voor een Full Joy leven.