Reviews

Bekijk hier de ervaringen.

Gewaardeerd met ★★★★★  op Google
“Lieve Linda,
Dank je wel voor de super goede coaching! Je geeft me iedere keer weer nieuwe inzichten waarmee ik verder kan in mijn ontwikkeling cq. groei.
Heel verhelderend, duidelijk en altijd met een warme toon. Thanks. Blij metjou!

Liefs, ook voor Marley, Raghnild

“Dank je wel. Je voelt me heel goed aan en ook de dingen die spelen. Knap! Niet ieder kan het zo omschrijven zoals jij het doet.”

Betty

“Zeer ervaren kindecoach/meditatiedocent Super ervaring voor de kinderen. Dankjewel!!”

Gladys Marjorie

“Ik ben afgelopen Woensdag geweest bij Full Joy Kindermeditatie en Linda is echt een hele lieve vrouw, ze doet het met zoveel passie.

Mijn zoon van 6 heeft een meditatie sessie mogen bijwonen en hij heeft het er nog over dat hij er zo rustig van werd en toen hij zijn ogen weer opende na het prachtige verhaal over poes Marly dacht hij heel even “ waar ben ik” 🙂 hij dacht heel even dat hij had gedroomd
Ik zou mediteren bij kinderen echt aanraden. Ik heb nog een zoon van 13 die ADHD heeft en zeker voor hem denk ik dat het heel goed zal werken, even niet die drukte in zijn hoofd naar even helemaal tot hemzelf komen.

Ik mocht er zelf bij blijven woensdag en heb echt met verbazing zitten kijken zo ontzettend rustig alle kinderen aan het luisteren waren naar het verhaal en ook toen het afgelopen was ze allemaal zo Zen bleken te zijn 🙂

Ik ben zelf heel nuchter en zeker niet zweverig en had eerst wel verwacht dat ik dat woensdag zou zien, zeker bij kinderen dacht ik “ dat werkt toch niet, hoe laat je die kinderen een half uur lang met hun ogen dicht naar een verhaal luisteren”! Maar ik ben helemaal om en ons zie je zeker nog een keer terug Linda. “

Mara

“Blij dat ik gebeld heb. Het heeft niet alleen mijn zoon op weg geholpen, maar het heeft het begrip tussen mij en mijn zoon vergroot en mijn angsten om te verliezen zachter gemaakt. Dank je wel lieve Linny❣️liefs van de Houwies en 🐈‍⬛ 🐾”

Jessica Schoonhoven

“Linda is een eerlijke, goede, betrouwbare kindercoach. Aanrader dus!”

Brenda Blok