Werkwijze

Voor alle kinderen vanaf 8 jaar tot 18 jaar.

Als Kindercoach werk ik oplossingsgericht. Samen met ouder en kind kijken we naar wat er veranderd kan worden in de huidige situatie. Dit doe ik door te luisteren naar de hulpvraag en goed te achterhalen waar hulp bij nodig is. Soms kan het ook zijn dat er binnen het gezin een andere situatie is waar het kind last van heeft en hierdoor minder goed kan functioneren.

Zo kan het gebeuren dat ik vervolgens in gesprek ga met de verzorgers en hierdoor op een positieve manier de verandering binnen het gezin kan brengen.

Mijn taak als coach is om het beste uit kinderen en volwassenen te halen om zo samen weer met positieve energie verder te kunnen. Dit doe ik door de positieve capaciteiten van het kind en de ouder naar boven te halen.

Aan de hand van de hulpvraag kunnen we bepalen uit hoeveel sessies het traject zal bestaan.
Jullie zijn welkom in mijn praktijk, maar ik kom ook graag op locatie thuis of op school.

Klachtenregeling:

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: www.gatgeschillen.nl

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: www.gatgeschillen.nl/beroepscode